Sibbing & Wateler breidt dienstverlening uit

Array

Veenendaal, 22 maart 2011 – Het adviesbureau Sibbing & Wateler c.s. breidt de dienstverlening uit met advisering over medische aansprakelijkheid. Tom Ikink treedt per 1 april in dienst als senior adviseur risicobeheer op dit gebied.

De expertise van Ikink is een goede aanvulling op de al bestaande dienstverlening van Sibbing & Wateler. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met advisering over (medische) aansprakelijkheidsverzekeringen voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgondernemers en bioscience-bedrijven. Tom Ikink zegt hierover: “juist de koppeling van dit adviesveld met de al bestaande diensten van Sibbing & Wateler in de medische sector maakt de samenwerking zo interessant”.

Ikink was na zijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap werkzaam op het snijvlak van wetenschappelijk onderzoek en consultancy in de non-profit sector. Nadat zijn interesse was gewekt voor het aansprakelijkheidsveld heeft hij zich verder ontwikkeld in het assurantievak. In zijn laatste functie bij een internationale assurantiemakelaar was hij verantwoordelijk voor de complexere adviestrajecten op het gebied van (medische) aansprakelijkheid, innovatie en valorisatie en was hij coördinator van een adviesteam gericht op zorg & science.

Sibbing & Wateler is een onafhankelijk adviesbureau met circa 95 medewerkers en is gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding van vrije medische beroepsbeoefenaren. Daarnaast adviseert Sibbing en Wateler cs over contracten, financieringen, financiele planning, hypotheken, assurantien en pensioenen. Tot slot bemiddelt het bureau bij het afsluiten van overeenkomsten met banken en verzekeraars.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen