Seminar informatiebeveiliging in de Zorg: korting voor lezers van Medicalfacts!

Array

Tweeluik Zorg en ICT

Informatiebeveiliging binnen de zorgsector is zeer belangrijk, omdat de patiëntenprivacy nog niet in voldoende mate kan worden gewaarborgd. Er komt een ministeriële regeling die erop naziet dat de NEN 7510 verplicht geïmplementeerd moet worden. Hoe kunt u structurele informatiebeveiliging opzetten? Tijdens het seminar Informatiebeveiliging in de Zorg in Utrecht op woensdag 8 november wordt u hierover geïnformeerd. Het seminar wordt geleid door Nico Huizing van Ernst & Young EDP Audit.

ThemaÂ’s die aan de orde zullen komen tijdens het seminar:
*) Terugblik op de ziekenhuishack 2005 bij het Erasmus MC ziekenhuis door Jan Willem Schoemaker, Erasmus MC.
*) Hoe wordt er getoetst op de naleving van NEN 7510 door Jan Vesseur, Inspectie voor de Gezondheidszorg.
*) Authenticatie in de zorg door Erik Flikkenschild, LUMC.
*) De visie van de patiënt op de waarborging van privacy door Iris van Bennekom-Stompedissel, NPCF.

25% korting voor de relaties van Medicalfacts!
Het tweeluik Zorg en ICT bestaat naast dit seminar uit het seminar Marktwerking en innovatie in de Zorg op dinsdag 17 oktober voor de grotere en kleinere zorginstellingen. Tijdens deze twee seminars worden alle trends en ontwikkelingen toegelicht via een aantal toonaangevende sprekers en spraakmakende praktijkcases. Relaties van Medicalfacts ontvangen een korting van 25% op de deelnamekosten van het seminar Informatiebeveiliging in de Zorg. U krijgt 25% korting op de deelnamekosten door in het online inschrijfformulier bij Coupon-code: Medical in te voeren.

Wilt u deelnemen?
Graag nodigen wij u uit voor deelname aan dit seminar. Kijk voor het volledige programma en uw inschrijving op www.mediaplaza.nl/seminar/zorgsecurity.

Recente artikelen