Maak met uw proefschrift kans op €7500,00 en een uniek kunstwerk!

Array

Frederik Philipsprijs voor Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken 2010
Philips Healthcare reikt jaarlijks de Frederik Philipsprijs uit aan degene die in Nederland het beste onderzoek heeft afgerond op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken. Philips hecht immers veel waarde aan een goede samenwerking tussen de medische beroepspraktijk en de medische industrie. De Frederik Philipsprijs bestaat uit een geldbedrag van maar liefst € 7500,00 en een uniek kunstwerk. Deze bijzondere prijs wordt uitgereikt tijdens de Radiologendagen in NH Koningshof in Veldhoven op 16 en 17 september 2010.

Doet u onderzoek op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken en heeft u in 2009 uw proefschrift gepubliceerd? Dan kunt u zich inschrijven om  mee te kunnen dingen naar de prijs voor 2010. Het gaat hierbij puur om de bijdrage aan Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken. U hoeft dus geen radioloog te zijn en uw onderzoek hoeft niet uitgevoerd te zijn met Philips apparatuur. Een onafhankelijke, deskundige jury beoordeelt alle proefschriften en maakt de winnaar bekend. Natuurlijk kunt u ook iemand anders opgeven, als u denkt dat hij of zij een geschikt onderzoek heeft gedaan.

Mocht u zich willen aanmelden, houdt u dan rekening met de voorwaarden voor deelname. U dient uw proefschrift vóór 1 juli 2010 toe te sturen. Voor de deelnamevoorwaarden en alle overige informatie verwijzen wij u naar het Reglement voor de Frederik Philipsprijs of kunt u bellen met 040 – 2782662.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen