Bijeenkomst Kind/adolescent en alcohol: je wordt er dom van!

Array

Voorlichtingsavond in Bernhoven
Op 8 en 12 juli verzorgt ziekenhuis Bernhoven een voorlichtingsavond ‘Kind/adolescent en alcohol, je word er dom van’. Kinderarts Gordon Slabbers en internist Allert Vos verzorgen een prikkelende presentatie rond dit thema. Daarnaast is er ruimte voor vragen en interactie.

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Dat betekent dat veel jeugdigen –al dan niet voor de eerste keer- onder de vleugels van hun ouders uitvliegen om zelfstandig op vakantie te gaan met vrienden en vriendinnen. Dat betekent ook grote kans op alcoholgebruik onder de vakantievierende jeugd.

Voor ziekenhuis Bernhoven reden om extra aandacht te besteden aan het thema alcoholgebruik onder kinderen en jong-volwassenen. Het ziekenhuis organiseert op 8 en 12 juli voorlichtingavonden op beide locaties van Bernhoven, onder het motto: Kind/adolescent en alcohol: je wordt er dom van! De schade die alcohol toebrengt aan het jonge brein wordt volgens de meewerkende kinderarts G. Slabbers en internist A. Vos onderschat, door de kinderen zelf en zeer zeker ook door hun ouders.
De bijeenkomst vindt op 8 juli plaats in het ziekenhuis in Oss, en op 12 juli op de locatie Veghel. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Deelname is gratis, meldt u aan bij het Patienten Service Bureau 0412-621120 of per e-mail: [email protected] o.v.v. voorlichtingsavond Kind/adolescent en alcohol. Doe dit bij voorkeur vóór 6 juli.

Recente artikelen