Massaal volksgezondheidscongres op 8 en 9 april te Rotterdam

Array

Preventie en zorg beter in balans, dat is de titel van het grootse en massale Nederlands Congres Volksgezondheid 2010. Dit jaar vindt dit plaats in De Doelen te Rotterdam, en wel op 8 en 9 april. Vijftien landelijke instellingen en instanties organiseren dit congres. Maar liefst 54 workshops met tachtig presentaties over alle mogelijke thema’s vinden plaats. Keynote speakers uit politiek, beleid en internationale gezondheidsinstituten treden op.

Dit congres is een must voor al wie bij GGD’en, overheidsinstanties, zorgverzekeraars, curatieve instellingen of anderszins de volksgezondheid bevordert. U meldt u aan door te  surfen naar het Nederlands  Congres Volksgezondheid op www.ncvgh.nl de uitgebreide brochure te lezen en het aanmeldingsformulier in te vullen.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen