Klink spreekt op ‘World Congres on IT 2010’ in Amsterdam

Array

klink-medicalfacts-jan-de-leeuw-spVan 25 tot 27 mei wordt het World Congres on Information Technologie 2010 gehouden in Amsterdam. ZIP en het ministerie van VWS organiseren samen de track Health van dit wereldcongres, dat naar verwachting 2.000 tot 3.000 deelnemers zal trekken.

Marijke van Hees, ZIP-lid, is verantwoordelijk voor het programma van de track eHealth. “Interessant aan het WCIT 2010 is dat de nadruk ligt op het gebruik van ICT-mogelijkheden”, zegt Van Hees in een interview. “Er zullen veel voorbeelden van eHealth uit de hele wereld worden getoond.”

De Europese Commissie neemt samen met het ministerie van EZ, Gemeente Amsterdam en ICT-office het voortouw voor het congres, waar minister Klink een speech zal houden. (ICTzorg)

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen