Nieuw boek uit over zorgpaden

Array

boekValue Stream Mapping for Healthcare Made Easy is de titel van een Engels leerboek over het voorbereiden,  het uitvoeren,  evalueren en verbeteren van zorgpaden in ziekenhuizen. Het gaat vooral in op de techniek van de paden en niet over de vaardigheden om professionals te betrekken bij een zorgpad en ze eraan te houden. Het boek bevat een aantal case studies en leverde mij ideeen op voor nieuwe toepassingen. De bibliografische gegevens zijn: Cindy Jimmerson, Value Stream Mapping for Healthcare Made Easy, C&C Press, 2009.
Op het congres Recente Ontwikkelingen in Zorgpaden op vrijdag 29 januari komt deze innovatie in een workshop aan de orde. Wilt u naar dit congres? Klik dan hier en meld u aan.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen