Unieke kans voor team(bege)leiders: intervisietraject zorgleefplan

Array

logboek-zorgNa twee succesvolle intervisietrajecten in de eerste helft van 2009, start Sting i.s.m. Zorgleefplanwijzer.nl een derde intervisietraject. Je kunt je vanaf nu aanmelden. De training voor teamleiders bestaat uit zes bijeenkomsten en kost voor Stingleden slechts € 45,00.In veel zorgorganisaties wordt momenteel het zorgleefplan geïntroduceerd. Daar komt nogal wat bij kijken! Voor je het weet is de focus gericht op het al dan niet smart geformuleerd zijn van doelen. En op de vraag bij welk domein iets nu precies ingevuld moet worden. Het werken met een zorgleefplan lijkt daarmee een lastige administratieve klus te zijn.

Teamleider heeft sleutelpositie
Waarvoor was het zorgleefplan ook weer bedoeld? Wat schiet de client op met een zorgleefplan? Hoe ga je van oud naar nieuw, waarbij je gebruik maakt van het zorgleefplan als middel? Als teamleider ben je de sleutel in deze ontwikkelingen!

Op 1 oktober 2009 start een nieuw traject
Gezien de vraag en het succes van het intervisietraject starten Zorgleefplanwijzer.nl en Sting op 1 oktober 2009 een nieuw traject intervisie voor team(bege)leiders. De trainingen zijn mogelijk gemaakt in het kader van Zorg voor Beter en worden aangeboden via de Zorg voor Beter Academie.

Aanmelden?
Het traject bestaat uit zes bijeenkomsten van elk drie uur (donderdagen) en start op 1 oktober 2009. Je kunt deelnemen tegen een geringe vergoeding van € 50,-. Stingleden betalen slechts € 45,-. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Dus als je wilt deelnemen is het verstandig je zo spoedig mogelijk aan te melden.

Bron: Sting

Recente artikelen