Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg

Array

Niets zo veranderlijk als de wetten en protocollen in de zorg. En dat betekent voor jou als zorgmedewerker: bijscholen. Maar op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste inzichten, da’s best een klus. Hoe pak je dat aan? En hoe toon je aan dat je bevoegd en bekwaam bent?

Makkelijk bijscholen, met E-learning Made Easy

Je wilt bijblijven in je vakgebied, bij voorkeur op laagdrempelige, makkelijke en tijdbesparende manier. Niet in zo’n oud stoffig klaslokaal aan de andere kant van het land, met een docent die 20 minuten te laat komt en vervolgens een presentatie geeft over een onderwerp waar jij precies vorig week ook al een praatje over hebt gehoord.

Gelukkig kan dat radicaal anders met de e-learning van E–learning Made Easy. Je houdt je kennis up-to-date met online modules, die je lekker vanuit huis, in je eigen tijd kunt volgen. En wist je dat de e-learning beschikbaar is voor alle verschillende zorgniveaus? Én dat ‘ie altijd actueel is, inclusief de laatste wettelijke wijzigingen en protocollaire updates?

Leren is leuk!

En met E-learningMadeEasy heb jij de touwtjes in haden. Je kunt de lesstof in één keer doornemen, maar ook even parkeren voor als je vandaag maar een kwartiertje over hebt. Je kunt ook bij lesblok 5 beginnen en lesblok 1 tot en met 4 overslaan. Doe vooral wat past bij jouw agenda en jouw achtergrondkennis. Verder is de e-learning lekker praktijkgericht en praktisch. Dus geen onnodige theorieën, die jou niet verder helpen in de zorg van elke dag. Onze e-learning is to-the-point en herkenbaar, zo is leren leuk. En zo blijf jij aantoonbaar up-to-date. Easy toch?

Met een abonnement heb je voordelig toegang tot alle modules: kijk hier voor het aanbod voor zorgorganisaties en hier voor zzp-ers in de zorg.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen