Flitspeiling NPCF over extra servicediensten van het ziekenhuis #serviceziekenhuisgratis #serviceziekenhuisbetaald

Array

Moet u betalen voor de televisie als u in het ziekenhuis lig? En wat kost een Wifi-aansluiting? Patiëntenfederatie Nederland begint vandaag een kort onderzoek naar bijkomende kosten voor mensen in het ziekenhuis. Doet u mee?

Eerder bleek dat de tarieven voor parkeren bij ziekenhuizen erg verschillen en daarom wil de Patiëntenfederatie nu onderzoeken tegen welke bijkomende kosten mensen in het ziekenhuis aan kunnen lopen. Het gaat dan niet alleen om televisie of Wifi, maar ook om andere zaken zoals koffie of maaltijden.

Ook gaat het de NPCF niet alleen om de kosten. Zij zoeken ook de goede voorbeelden. Is het gratis? En welke voorzieningen biedt het ziekenhuis aan? Deel uw foto van de service die u goed of juist slecht vindt met ons via Facebook of Twitter met #serviceziekenhuisgratis of #serviceziekenhuisbetaald

Doet u mee?

De vragenlijst van het onderzoek staat vanaf vandaag een week open en kunt u hier binnen 5 minuten invullen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite, namens NPCF!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen