Zorgcentrum Oostloorn winnaar ‘Mijn Goede Doel Dichtbij!’

Array

Zorgcentrum Oostloorn in Hardenberg, één van de ouderenzorglocaties van de Saxenburgh Groep, kreeg zaterdag 13 november in congrescentrum De Pijler in Lelystad een cheque van Univé uitgereikt ter waarde van € 1.500,00. Het bedrag wordt besteed aan verhoging van het woongenot van de cliënten in dit zorgcentrum. De Saxenburgh Groep was één van de drie winnaars van de actie ‘Mijn Goede Doel Dichtbij!’

Zorgcentrum Oostloorn had het project ‘Interieur en woongenot voor ouderen’ aangemeld voor de goede doelen actie van Univé.

Huiskamer

Coördinator Wijksteunpunt Oostloorn Bea van der Vegt, tevens indiener van het goede doel hierover: “Onze cliënten wonen in een zorginstelling en verblijven vaak in huiskamers en in centrale ruimten. Het is onze wens om in verband met belevingsgerichte zorg en veiligheid zitjes op de afdeling te creëren, meubilair in huiskamers te vervangen en centrale ruimten aan te kleden. Veel cliënten maken gebruik van zitjes als ontmoetingsplek om gezellig te praten en elkaar te ontmoeten. Het zal een sfeermakend effect geven en een huiselijker sfeer uitstralen en daarmee het woongenot verhogen voor onze cliënten. Wij zijn dan ook heel blij met de waardecheque en danken alle mensen die op ons goede doel hebben gestemd.”

Bron: Saxenburgh Groep

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen