REAAL maakt conflicten binnen huisartspraktijken en maatschappen bespreekbaar

Array

SAMENWERKING-200x200Een goede samenwerking leidt tot betere resultaten en meer plezier binnen de praktijk of maatschap. Daarom biedt REAAL Lijfwacht vanaf nu huisartsen en medisch specialisten met een UNIM AOV of een UNIM Plus AOV van REAAL kosteloos de SamenwerkingsMonitor van Resilians. Deze helpt de verzekerden om eventuele conflicten binnen de praktijk of de maatschap te benoemen en op te lossen.

Zo komt de continuïteit van de praktijk niet in gevaar. Eventueel kunnen de uitkomsten van de SamenwerkingsMonitor een reden zijn om gebruik te maken van teamcoaching via Resilians. Ook dit kan kosteloos via het preventieprogramma REAAL Lijfwacht. Hiermee geeft Reaal verdere invulling aan de ambitie om dé toonaangevende verzekeraar te zijn op het gebied van preventie en re-integratie. Resilians adviseert onafhankelijk van REAAL en volledig vertrouwelijk.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen