Prestigieuze internationale business awards uitgereikt in Barcelona

Array

sb10063567v-001Best Doctors vijf maal onderscheiden bij de International Business Awards
Best Doctors, wereldleider in medische informatiediensten, is voor het vierde achtereenvolgende jaar een van de meest onderscheiden organisaties bij de Stevie Awards (International Business Awards), die dit jaar werden uitgedeeld in Barcelona.

David Seligman, Best Doctors Voorzitter en CEO, werd benoemd tot “Executive van het Jaar” in de Health Products en Services categorie. De organisatie pakte ook twee gouden Stevies: Management Team van het Jaar en Meest innovatieve bedrijf van het jaar. Bovendien ging Best Doctors naar huis met twee zilveren awards voor Onderneming van het Jaar en Fastest Growing Company van het Jaar.

In 1989 werd Best Doctors opgericht door twee professoren van de Medische Universiteit van Harvard. Nu helpt zij meer dan 30 miljoen mensen in 70 landen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bekende organisatie in de medische advies sector, waarbij leden toegang krijgen tot de ervaring en kennis van wereldwijd toonaangevende specialisten en de meest geavanceerde technologie om de juiste diagnose en behandeling te garanderen.

Meer dan 53.000 van de beste specialisten wereldwijd in meer dan 450 specialiteiten en sub- specialiteiten maken de exclusieve deskundigen-database van Best Doctors, waardoor het bedrijf een unieke positie heeft in de gezondheidszorg. Best Doctors’ toewijding aan medische zekerheid maakt het bedrijf keer op keer een belangrijk referentiepunt voor zowel patie?nten als hun behandelende artsen. Dit zorgt voor een kostenbesparing van miljoenen euro’s per jaar voor een groeiend aantal bedrijven en verzekeraars.

Le?on Kempeneers, Directeur van Centraal- en Oost Europa voor Best Doctors reageert op de onderscheidingen: “Ons wereldwijde team is zeer vereerd met deze erkenning. We geloven dat deze prijzen een van de beste dankbetuigingen vertegenwoordigen van ons innovatieve werk om het gezondheidszorgmodel te veranderen en te verbeteren in het aanbieden van een ervaring die echt gericht is op het ondersteunen van de patie?nt en zijn behandelend arts.”

Over de Stevie Awards
Bekend als de “Oscars van de Business World” erkennen de Stevie Awards uitstekende prestaties in het bedrijfsleven en zijn de awards geworden tot een van de meest felbegeerde internationale onderscheidingen sinds hun oprichting in 2002. De awards eren zowel zelfstandig ondernemers en bedrijven, waaronder multinationals, start-ups, openbare bedrijven evenals de overheid, NGO’s, verkoopteams en webontwikkelaars in vier verschillende competities: The American Business Awards, de International Business Awards, de Stevie Awards for Women in Business en de Stevie Awards voor Sales & Klantenservice.

De editie van de International Business Awards 2013 heeft 3.300 kandidaten uit 50 landen beoordeeld door meer dan 250 executives over de hele wereld.

Bijzonder om te vermelden is dat de Stevie Awards ontworpen is door RS Owens, hetzelfde bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Oscars en Emmies. Het beeldje is 40 centimeter hoog en heeft een gewicht van vier kilogram en is gegoten in 24 – karaats goud.

Over Best Doctors
Iedereen verdient toegang tot de beste medische informatie. Dit is het uitgangspunt van Best Doctors, dat in 1989 is opgericht door twee hoogleraren van de Harvard School of Medicine. Best Doctors is een wereldwijde organisatie die ondersteuning en hulp biedt aan 30 miljoen mensen in meer dan 70 landen. Het netwerk van aangesloten medisch specialisten bevat inmiddels meer dan 53.000 toonaangevende specialisten in 40 specialisaties en 450 subspecialisaties. Het Europees hoofdkantoor is gevestigd in Madrid, Spanje en heeft wereldwijd 600 medewerkers.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen