Test je gezondheid online

Array

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders zelf testen hoe het staat met hun gezondheid en hoe groot het risico is op veel voorkomende ziektes.  De gezondheidstest is ontwikkeld door de Medische Staf van Bronovo-ziekenhuis in Den Haag.
Door het invullen van een online-vragenlijst kan iedereen de belangrijkste gezondheids-standaarden en richtlijnen die in Nederland gelden, op zichzelf toepassen.

Er zijn twee testen die mensen kunnen doen. Een gratis basistest die aangeeft hoeveel risico iemand loopt op hart- en vaatziekten, nierschade en suikerziekte. En een experttest, die naast hart- en vaatziekten, ook veelvoorkomende kanker en andere aandoeningen in beeld brengt. Deze test kost een kleine 20 euro.

Bron BlikopNieuws.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen