Ketenzorgpromovendi: kom op 31 maart naar Denemarken

Array

Op 31 maart en 1 april 2011 vindt het jaarlijkse INIC (International Network of Integrated Care)-congres plaats in de Deense universiteitsstad Odense. Tijdens dit congres zal er voor het eerst speciale aandacht worden geschonken aan promovendi die onderzoek doen op het gebied van ketenzorg. Promovendi hebben tijdens het congres de mogelijkheid hun werk te bespreken in zogenaamde discussiesessies. Hiervoor kunnen promovendi werk inzenden, waarna door het Julius Centrum een selectie wordt gemaakt van 12 promovendi die de kans krijgen om hun werk onder collega’s en (prominente) internationale hoogleraren te presenteren.

Elke geselecteerde deelnemer krijgt tijdens een sessie in totaal 45 minuten de tijd voor een presentatie met aansluitend tijd voor discussie met de andere promovendi en docenten. Tijdens deze sessies zal er worden gefocust op de methodologische aspecten van het werk van promovendi. Dit kan de methodologische opzet voor een specifiek artikel bedragen, maar ook de organisatie en praktische implicaties die toebehoren aan het produceren van het totale proefschrift.

Promovendi worden hierbij daarom van harte uitgedaagd hun suggesties in te zenden. Raadpleeg voor specificaties wat betreft de inzending van suggesties onze website www.integratedcare.org klik dan door op congressen Bij onduidelijkheden kunt u contact opnemen met promovendus Vincent Busch op [email protected]. De kosten voor een promovendus om het gehele congres bij te wonen, bedragen 200 Euro (een 50% reductie ten opzichte van de normale congreskosten voor deelnemers).

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen