Ziekenhuisbed uit, raceauto in

Array

Zo’n 25 patientjes van het Erasmus MC-Sophia hebben zaterdag 19 juni hun ziekenhuisbed ingeruild voor een exclusieve sportauto. Ze zijn vervolgens naar Rotterdam The Hague Airport gereden om daar op een start- en landingsbaan te gaan racen.

Ferrari
Eigenaren van 36 snelle bakken maakten in hun auto plaats vrij voor patientjes en familieleden. De gasten werden eerst opgehaald in het Sophia. Nieuwe en oudere automodellen, waaronder een Ferrari, Maserati, Donkervoort en Alfa Romeo Spider, reden daarna in colonne naar de Rotterdamse luchthaven.

Opgevoerd
Daar aangekomen werd de snelheid opgevoerd. De auto’s met gasten sprintten een tegen een op de start- en landingsbaan van de Rotterdamse luchthaven. Dit spectaculaire evenement, Sprinting for Sophia, is een onderdeel van het jaarprogramma van de Rotaryclub Rotterdam-Delfshaven.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen