Boekenbeurs de Rotary’s voor Jeroen Bosch Ziekenhuis

Array

De Rotary’s van Den Bosch organiseren een boekenbeurs voor projecten in en om het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis. De opbrengst van de boekenbeurs is met name bestemd voor de inrichting van een familiekamer op de afdeling Vrouw en Kind. Door de inrichting van een familiekamer hoeven zieke kinderen niet van hun familie gescheiden te worden.

Meer dan stenen en apparatuur
Het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis is straks qua bouw en medische inrichting een ultramodern ziekenhuis waar we trots op kunnen zijn. Een ziekenhuis moet echter meer bieden dan alleen stenen en apparatuur. Kleine en grote patienten moeten er aangenaam in kunnen verblijven. Want een comfortabele omgeving bespoedigt het herstel. Helaas is er voor extra’s geen geld. Daarom maakt de stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zich sterk voor een tiental projecten (www.vriendenjbz.nl). De opbrengst van de boekenbeurs is met name bedoeld voor een van deze projecten: de inrichting van de afdeling Vrouw en Kind.

Daarom aan u het verzoek om uw boekenkast na te lopen op boeken die u wilt afstaan voor dit goede doel. Ook kinderboeken die nu al naar de afdeling Vrouw en Kind kunnen, zijn meer dan welkom!

Heeft u boeken voor de boekenbeurs?
Neem dan contact op met Renee Spermon voor een afleverpunt bij u in de buurt. Telefoonnummer 06 – 11 32 34 02.

De boekenbeurs vindt plaats op:
zaterdag 26 juni van 10.00 uur -17.00 uur

in de Hervormde Kerk,

Kerkstraat/Kerkplein te ’s-Hertogenbosch

Recente artikelen