Thermen Wellbeing Benefietfeest

Array

Thermen WellBeing is een kleinschalig sauna & wellness centrum in oprichting. Speciaal voor vrouwen ‘met een verhaal’. Vrouwen die in het leven gekwetst zijn door ziekte, pijn en geestelijk of lichamelijk letsel. Vrouwen die de behoefte hebben om zich eens heerlijk te laten verwennen.

Voor wie is het bestemd?
Thermen WellBeing richt zich vooral op vrouwen die herstellende zijn van een ernstig ongeluk of operatie, chronisch of acuut ziek zijn, een traumatische ervaring of een verlies te verwerken hebben of dagelijks moeten leven met pijn of oververmoeidheidsklachten. Maar ook vrouwen die kaal geworden zijn door ziekte, een stoma dragen, littekens hebben opgelopen of lijden aan een huidaandoening.

Thermen WellBeing is landelijk gelegen, middenin de prachtige natuur van de Veluwe. Geheel privé, kan men zich van top tot teen laten verwennen in dit bijzondere sauna & welnesscentrum. Genieten van de weldaad van een sauna, de hammam of een Turks stoombad. Uitblazen kan in een intieme relaxruimte of buiten op het terras. Vrouwen kunnen alleen komen, maar ook samen met hun beste vriendin(nen), (schoon)moeder, (schoon)zus, (schoon)dochter, lotgenote, buurvrouw of collega’s. Thermen WellBeing biedt alleen privé arrangementen met een maximum van vier gasten, waardoor men optimaal kan ontspannen in een sfeer van ‘eigen’ met mensen die vertrouwd zijn.

Initiatiefnemer Astrid Kesler: “Met een dagje sauna & wellness beogen wij meer dan alleen een anoniem saunagebeuren. In alle rust en stilte wil Thermen WellBeing hét paradijselijk oord zijn, waar je onbekommerd en in een privé ambiance kunt genieten. Een droom die wij graag willen realiseren!

Wij verwelkomen die vrouwen voor wie de stap naar een gewone sauna (nog) te groot is. Je kunt verschillende redenen hebben waarom je niet meer naar een sauna gaat of durft. Voor ons geldt dat iedere vrouw recht heeft op weldaad van lichaam en geest. Bij Thermen WellBeing ben jij als vrouw in je hele wezen belangrijk. Dat betekent dat je helemaal jezelf kunt zijn. Je bent niet zomaar een bezoeker. Onze gastvrouw ontvangt jou persoonlijk en stemt jouw wensen af op een dagje pure verwennerij.”

Benefietfeest
Op zaterdag 10 juli 2010 wordt een benefietfeest georganiseerd. Het doel is geld in te zamelen voor de realisatie van Thermen WellBeing Veluwe, een kleinschalig sauna & wellnesscentrum voor vrouwen met zichtbare en onzichtbare littekens, uniek in Nederland.

Het is een feest met eten, drinken en live muziek van de enige Nederlandse small BIG band, The Boston Tea Party, in de grote zaal van Sparkling op het schitterende Landgoed Zonnestraal. Special guest is Antonie Kamerling.
In ruil voor je donatie krijg je een verrukkelijk walking dinner en een spetterend swingfeest. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de 10-mans formatie Boston Tea Party ; volgens insiders de beste en leukste feestband van ons land. Voor deze gelegenheid aangevuld met Antonie Kamerling als special guest !

Spokeslady van de avond is Aldith Hunkar en er is een poetische bijdrage van droomvrouw Jet Valk !

Dresscode: sprankelend 🙂

Kaartverkoop
Kaarten voor dit unieke event zijn voor € 85,00 per persoon te bestellen door een mail te sturen naar [email protected]

Wat we van je willen weten is:
– hoeveel kaarten wil je bestellen;
– ben je vegetarisch of niet.

We hebben maar 200 kaarten beschikbaar en je aanmelding is pas definitief wanneer je ‘donatie’ binnen is op onze rekening: 156037009 ovv WellBeing Foundation Benefietfeest 10 juli 2010.

En blijf ons volgen, want het kan zijn dat we nog andere special guests aankondigen. Zet in elk geval de datum vast in de agenda!

Wij gaan er samen met jullie een geweldig feest van maken.
Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.thermenwellbeing.nl of stuur een e-mail naar [email protected].

Bron: Thermen Wellbeing
BOSTON TEA PARTY

& het bestuur van WellBeing Foundation: John van Veen, voorzitter,
John van Voorthuijsen, secretaris/penningmeester, Jolanda van Veldhuizen, algemeen lid.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen