Medisch leiderschap staat centraal op 9 juni

Array

De sectie management van de Nederlandse Vereniging van Artsen in Beleid, management en Onderzoek (NVAG) organiseert op 9 juni, 15.30 -19.00 uur een minisymposium over management en leiderschap. Zij heeft daarvoor uitgenodigd Manfred van Doorn over het onderwerp  Ontwikkeling van (medisch) leiderschap. Van Doorn is eigenaar van de Plannensmederij. Hij adviseert grote (internationale) ondernemingen, universiteiten en hogescholen, zorginstellingen en ook de algemene bestuursdienst van de rijksoverheid over leiderschapsthema’s en strategievorming.

Hij heeft onlangs een nieuw boek geschreven: Het Wiel opnieuw uitvinden. De bijeenkomst vindt plaats op:

Woensdag 9 juni 2010 bij het CONO in Hoog Catharijne te Utrecht. Wil t u er heen? Stuur een email naar [email protected] o.v.v. Sectie Management NVAG 9 juni 2010 en uw naam en woonplaats. Maak inschrijfgeld van 150 euro over naar rekening 4446342 t.n.v. NVAG te Doetinchem o.v.v. dezelfde gegevens.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen