Zuid Nederland toont haar innovaties in de eerstelijn

Array

Vanwege het vijfjarig bestaan als Regionale  Ondersteuningsstructuur (ROS) organiseert Robuust, in samenwerking met  het Julius Centrum UMC Utrecht en Brainport Health Innovation, het jubileumcongres 2010:  Zorgvernieuwing in de eerste lijn – technologische innovaties in de zorg.

Dit praktijkgerichte congres vindt plaats op 18 maart, van 9.00 – 17.00 uur, in het Evoluon te Eindhoven en richt zich op o.a. de eerstelijnszorgverleners, ROS’en, gemeenten, woningcorporaties, zorg-, welzijns- en onderwijsinstellingen in Zuid Nederland. Het Robuust congres wordt geopend door Paul Gielen, de nieuwe directeur-bestuurder van Robuust.

Vervolgens zijn er twee plenaire lezingen over innovaties in de zorg door James Barlow, Professor of Technology and Innovation Management in Londen, en door prof.dr. Guus Schrijvers. De afgelopen vijf jaar heeft Robuust vele projecten en experimenten met telezorg in Zuid-Nederland ondersteund. Tijdens dit congres is er een informatiemarkt en een  ruime keuze aan workshops waar collega-professionals de door Robuust ondersteunde eerstelijnsprojecten evalueren en  congresgangers deelgenoot maken van hun ervaringen. Wilt u naar dit congres? Klik dan hier, lees de brochure met prachtige foto’s en meldu aan. Hondervijftig deelnemers gingen u al voor.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen