Vele BN-ers zetten zich belangeloos in voor benefietfeest Fight cancer

Array

Dolf Jansen: “I stand up against cancer, en daar mag u best om lachen!” Vele BN-ers zetten zich belangeloos in voor benefietfeest Fight cancer

Op 10 februari a.s. geeft Fight cancer een benefietfeest in de Jimmy Woo in Amsterdam: Helden voor Helden. Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open en is er een spectaculair programma met diner, dansen, comedy, live artiesten, een veiling in samenwerking met Christie’s en nog veel meer. Vele bedrijven en BN’ers zetten zich belangeloos in voor de strijd tegen kanker, waaronder: Dolf Jansen, Gigi Ravelli,  Bastiaan van Schaik, Howard Komproe, Johnny de Mol, The Opposites, Yes-R en top dj’s als Marnix, Lily Road, Philip Young en de dj’s van Thriller. Ook Kemna Casting, Mojo Concerts en Johnny Loco en Erik Keijzer steunen Fight cancer. Topchef Ramon Beuk verzorgt live on stage het menu in samenwerking met Hanos.

Steeds meer mensen krijgen kanker: 1 op de 3. Kanker treft voornamelijk ouderen; tweederde van alle patienten is boven de 60 jaar. Maar ook jonge mensen overkomt het: 3000 mensen tussen de 20 en 40 jaar krijgen de diagnose kanker te horen. Cijfers die aangeven dat kanker geen ver van je bed show is. In tegendeel: deze ziekte komt steeds vaker in je omgeving voor. Ook Annemiek de Groote en Marijke Vos die het feest voor Fight cancer organiseren, maakten het van dichtbij mee. Zij verloren respectievelijk hun broer en vader. Zo heeft iedereen die meewerkt aan dit bijzondere benefietfeest een eigen motivatie om zich in te zetten in de strijd tegen kanker:

Dolf Jansen: “I stand up against cancer, en daar mag u best om lachen!”

Bastiaan van Schaik: “Kanker is een afschuwelijke sluipende ziekte waar wereldwijd te veel mensen aan sterven, helaas ook in mijn directe omgeving daarom zet ik me in”

Ramon Beuk: “Aan kanker wordt heel veel aandacht besteed, maar de problematiek waar jongeren tegen aan lopen als ze door kanker worden getroffen is onderbelicht. Met deze avond hopen wij hierin verandering te brengen.”

Ambassadeur Fight cancer Gigi Ravelli: “Fight Cancer is er speciaal voor jongeren en is niet emotioneel zwaar maar werft op een leuke manier jongeren met ludieke acties. Om Fight cancer onder de aandacht te brengen heb ik eens een tram volgespoten met graffiti, meegedaan aan de Peking Challenge en nu organiseren wij weer een te gek feest! Er is veel geld nodig voor onderzoek om te vechten tegen deze ziekte. Ik wil graag jongeren bewust maken en samen vechten tegen kanker!”

Kaartverkoop
Reguliere kaarten kosten 25, euro per stuk en zijn te koop via www.fightcancer.nl en alle landelijke Free Record Shops.
Daarnaast zijn deze kaarten en ook exclusieve diner en VIP arrangementen exclusief te koop bij:
Jefferson Hotel – Elandsgracht 57 –  Amsterdam – 020 3307865 – www.jeffersonhotel.nl
Jimmy Woo – Korte Leidsedwarsstraat 18 –  Amsterdam- www.jimmywoo.com

Meer informatie staat op www.fightcancer.nl.

Fight cancer is een pragmatisch en dynamisch jongerenlabel van KWF Kankerbestrijding. Onder het motto Love life, Fight cancer vecht Fight cancer tegen kanker door middel van fondsenwerving en het creeren van bewustzijn. De opbrengsten van Fight cancer komen via KWF Kankerbestrijding terecht bij wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen