Sprekers gezocht

Array

schoolkantineSprekers gezocht voor congres over gezondheidsonderwijs
Op 16 maart 2010 vindt het derde congres plaats over Recente Ontwikkelingen in gezondheidsonderwijs en hulpverlening binnen middelbare scholen en middelbaar beroepsonderwijs. Men komt bijeen op een middelbare school in Rotterdam en er worden nog sprekers gezocht, die pleniar of in een workshop willen vertellen over een recente ontwikkeling in hun school, GGD, Centrum voor Jeugd en Gezin, beleidsinstantie, zorgverzekeraar, ministerie of onderzoeksinstituut. 

Is bijvoorbeeld in de afgelopen twaalf maanden uw lessenpakket veranderd en is er meer ruimte gemaakt voor gezondheidslessen? Verkoopt uw kantine voortaan vooral gezond voedsel? Heeft u het alcoholgebruik onder de zestien jaar weten terug te dringen?  Doet uw gemeente meer aan vroegtijdige  preventie van ziekteverzuim onder scholieren? Heeft u recentelijk een onderzoek uitgevoerd naar gezondheid en gezonde leefstijlen van de schooljeugd?

Wilt u uw kennis delen met velen anderen, die de school prestaties willen verbeteren dankzij gezondheidsonderwijs en vroegtijdige hulpverlening? Meld u aan als spreker in een workshop of tijdens het plenaire deel. Stuur een mail naar congres organisator Inge Kuurman op [email protected]

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen