Kennis Beter Delen

Array

kennis-beter-delen-levvOp 4 maart 2010 vindt in NBC Nieuwegein de vijfde editie plaats van het congres Kennis Beter Delen (KBD). Er zal weer veel kennis aanwezig zijn en gedeeld worden over zorgvernieuwing. KBD staat erom bekend dat er direct toepasbare kennis te halen valt. Er zijn workshops, lezingen en leersessies, alle met een interactief karakter.

Zorgvernieuwing is iets waar elke professional in de (preventieve) zorg mee te maken heeft. De inzichten over kwaliteit en organisatie van zorg wisselen immers snel. Toch is het niet eenvoudig om elk nieuw inzicht in (de eigen) praktijk te brengen. Daar komt nogal wat bij kijken. Implementeren doe je met hoofd, hart en hand. Het is een kwestie van nadenken, betrokken zijn en aanpakken.
Implementeren kun je leren. De kennis over het implementeren van zorgvernieuwingen groeit, de ervaringen ermee zijn talrijk en zeer uiteenlopend. Stof genoeg voor deze vijfde editie van het landelijke implementatiecongres Kennis Beter Delen.

Meer informatie kunt u vinden op www.kennisbeterdelen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de voorbereidingen van het congres, dan kunt u zich via deze website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief ‘Kennis Beter Mailen’.

Bron: LEVV

Recente artikelen