Orthopedische schoentechnische bedrijven starten strategische samenwerking

Array

Bundeling van krachten om in te spelen op marktontwikkelingen en veranderende klantbehoeften
Acht orthopedische schoentechnische bedrijven starten deze week officieel het strategische samenwerkingsverband Voetvisie Nederland. Het afgelopen jaar is al druk gewerkt aan de totstandkoming van het partnership. Deze maand lanceert Voetvisie Nederland haar website en gaat zorgverzekeraars en relaties benaderen. De aangesloten leden van Voetvisie Nederland leveren schoentechnische hulpmiddelen en aanverwante dienstverlening aan particulieren en zorginstellingen.

Bundelen van krachten
De markt voor orthopedische hulpmiddelen is continu in beweging. Vele innovaties, tarieven die onder druk staan, de veranderende marktpartijen en de zelfbewuste consument zijn de belangrijkste drijfveren om met Voetvisie Nederland te starten. Door de bundeling van krachten van acht succesvolle bedrijven zorgt Voetvisie Nederland ervoor goed in te kunnen spelen op de marktontwikkelingen en te profiteren van diverse synergievoordelen zoals op het gebied van technische innovaties, inkoop, automatisering en gezamenlijke communicatie. Hierdoor kunnen de leden van  Voetvisie Nederland de hoogwaardige dienstverlening richting haar klanten blijven garanderen en verder optimaliseren.

orthopedische_schoenmakerDe aangesloten leden zijn:

–          Donkersteeg orthopedische schoentechniek Goes,
–          Huykman & Duyvestein maatschoenen Den Haag,
–          Paul van den Brand orthopedisch schoentechnicus Uden,
–          Pruis orthopedische schoentechniek Apeldoorn,
–          Veld orthopedische schoentechniek Hoorn,
–          Vrijhoeven orthopedisch centrum Veldhoven,
–          Schonagen orthopedische schoentechniek Harderwijk
–          Schrijver orthopedische schoentechniek Utrecht.

De website van Voetvisie Nederland  is www.voetvisienederland.nl.

Bron: Voetvisie Nederland

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen